Til oversikt
Brukte mobiler Mobilabonnement Ny kunde? Åpent kjøp, service og garanti Faktura og betaling Dekning og datahastighet Priser og tilleggstjenester Hjelp med mobil og SIM Mobilt Bredbånd

Installasjon av Mobilt Bredbånd Fastpris er enkelt. Installasjonen kan variere litt ut ifra hvilken ruter du har, men i de aller fleste tilfeller er det bare å sette inn SIM-kortet i ruteren, og surfe. 

Det er flere grunner til at Mobilt Bredbånd Fastpris kan lønne seg fremfor å dele mobildata. Antennekvaliteten på de ulike mobilene kan variere. Dersom du opplever svake 4G-signaler på mobilen din, vil du få mer stabilt signaler ved hjelp av en ruter.  

I tillegg er den datapakken du har valgt til din mobil ofte bestemt ut ifra hvordan du normalt sett bruker mobilen din i hverdagen. Deler du mye data i perioder, for eksempel i ferien, vil det fortere gå tomt og det kan bli vanskeligere å holde kontroll på kostnadene.  

Les mer om fordelene med Mobilt Bredbånd Fastpris. 

Bor du i et område med 5G-dekning tilgjengelig, og har flere som skal bruke nettet, anbefaler vi en 5G ruter.  
Har du kun fortsatt 4G-dekning der du bor/skal bruke bredbåndet, og har flere brukere, anbefaler vi en 4G ruter.  
Er det kun du som skal bruke bredbåndet, holder det fint med en litt mindre 4G ruter. 

Du kan enkelt endre ditt mobile bredbåndsabonnement, eller kjøpe ekstra datapakke, på minside.release.no eller i MinRelease appen. Der får du også oversikt over hvor mye data du har brukt den inneværende måneden.   

Har du problemer kan du kontakte kundeservice, så hjelper de deg med bestilling av ekstra datapakke.  

Datapakken er tilgjengelig ut den inneværende måneden.