Du ser nå kampanjepriser fra Ustekveikja Energi. | Se release.no uten kampanjepriser
Til oversikt

Hvorfor eie når du kan leie?

hvorfor_eie_når_du_kan_leie_uke_21_2021_facebook_post_1080x1080.jpg
Vi nordmenn er storforbrukere av mobiltelefoner, og holdningene våre til «bruk og kast» har fatale konsekvenser for mennesker og planeten vår. Dette må vi gjøre noe med! 

 

Forskning viser at dersom vi beholder vår mobiltelefon ett år lenger enn det vi gjør i dag, kan vi spare CO2-utslipp tilsvarende det én million fossilbiler slipper ut i året.  

(Rapporten er utarbeidet av European Environmental Bureau (EEB), et nettverk bestående av 150 miljøvernorganisasjoner i Europa.) 

 

I Europa er det nå mer vanlig å leie mobil enn å eie den selv. Vi i Release er stolte av å være første operatør i Norge som tilbyr leiemobiler.  

 

Kutt kostnader – ikke kvalitet! 

 

«Gårsdagens modell» har ikke lenger enorme forskjeller fra den som lanseres i dag, selv om prisen skulle tilsi det. Dette er noe vi mener er viktig å påminne våre kunder. Prisen på ny telefon er i dag skyhøy. Velger du derimot en «nyoppusset» leiemobil fra Release, betaler du en fast lav sum fordelt over flere måneder, fremfor én storMed leie er mobilabonnement inkludert med lave priser slik at pakken blir hyggelig for lommeboken din 

 

Støvsamler for deg – gull for andre. 

 

Velger du leiemobil fremfor å eie, slipper du at din gamle mobil blir liggende i en skuff uten nytte. Når leiemobilen har levd sin tid hos deg, får du tilsendt en eske og returlapp, og legger denne i postkassen. Enkelt og greit! 

 

Ekstra trygg service. 

 

Med leiemobil har vi i Release ansvar for batteri og software i hele avtaleperioden. Skjer det noe med telefonen din, sender vi deg umiddelbart en ny leiemobil og en returlapp til den gamle 

 

Velger du leiemobil fra Release tar du ikke bare et miljøvennlig valg, du gjør også hverdagen lettere for deg selv samtidig som du sparer penger.  

 

Se våre pakker med leiemobil her