jobbe_hos_oss_artikkelbilde_1730x1080_release.jpg

Vi har for tiden ingen ledige stillinger ute.

 

MEN..
Send oss gjerne en åpen søknad her.

Hvem er vi?

Release er Norges første, og eneste, mobilselskap som kun selger brukte mobiler. Vi kjemper for at brukt mobil skal bli ditt naturlige førstevalg. På den måten sparer du både penger og miljø.   

Vårt mål er å gjøre det enkelt og trygt for deg og velge brukt. Sammen bidrar vi til å forlenge levetiden til en mobil, noe som igjen fører til redusert avfall av elektronikk og lavere forbruk av utryddingstruede mineraler og grunnstoffer. Samtidig er det viktig at vi forlenger tiden vi beholder den mobilen vi allerede har. Derfor er mobilreparasjon en av våre viktigste tjenester. 

Release ble lansert sommeren 2020. Selskapet springer ut av Grønnmobil, en bedrift som så dagens lys for første gang i 2011. De to virksomhetene drives i dag i ett og samme selskap med felles ledelse. I 2022 kjøpte Release butikkjeden Teknikmagasinet, som i dag har over 65 butikker i Norge og Sverige.    

Vårt hovedkontor finner du i Sandefjord. Der finner du også vårt hovedlager, hvor mobilene klargjøres og sendes ut til nye kunder. Herfra håndteres også mobiltelefoner som har kommet til veis ende, og som skal gjenvinnes på en ansvarlig måte. 

Hos Release er det menneskene som bygger merkevaren. Vi tar godt vare på hverandre og spiller hverandre gode hver dag. Vi ønsker å tilknytte oss de beste, så er du god på mobil, salg, kundeservice, markedsføring eller annet og syns det er viktig å jobbe for et bedre miljø – da vil vi gjerne høre fra deg!