Til oversikt
Brukte mobiler Mobilabonnement Ny kunde? Åpent kjøp, service og garanti Faktura og betaling Dekning og datahastighet Priser og tilleggstjenester Hjelp med mobil og SIM Mobilt Bredbånd

Når du kjøper en brukt mobil hos oss får du to års garanti, og åpent kjøp i 30 dager. Det betyr at dersom mobilen du mottar fra oss ikke holder det vi lover, har du rett til å returnere den.

Er du uheldig og mister din mobil i bakken, eller får andre slag/vannskader, er ikke dette noe garantien dekker, men vi hjelper deg selvfølgelig med reparasjon hos en av våre reparatører.

Det er med andre ord trygt å kjøpe mobil hos oss.  

 

Du har alltid 30 dagers åpent kjøp hos oss dersom du ikke skulle være fornøyd med din nye brukt mobil. I mobilesken finner du en QR-kode som enkelt fører deg til returskjema, eller du kan kontakte vår kundeservice og de sender deg en returlapp. 

Dersom du har leiemobil hos oss, og mobilen ikke fungerer slik den skal, sender vi deg umiddelbart en ny sammen med en returlapp til den gamle. Det eneste du trenger å gjøre er å melde fra til oss og sende den gamle i retur. Du blir ikke uten mobil, og trenger ikke ordne reparasjon selv. 

Batterikapasitet og software er vårt ansvar hele avtaleperioden. Batteri og software er inkludert i månedsprisen. 

Slag- og fuktskader inkluderes ikke, men vi sender deg selvsagt en ny leiemobil. Vi tar kun betalt for delene som må byttes, og har derfor meget gode priser. Vi skal ikke tjene penger på at du har vært uheldig.  

Leiemobilen leveres med beskyttelsesglass og deksel. Skulle du likevel være uheldig å knuse telefonen eller skade den, bytter vi den selvsagt ut for deg: 

  •  Du kontakter oss
  • Vi sender deg en ny leiemobil
  • Du returnerer den ødelagte leiemobilen

Dersom leiemobilen din trenger reparasjon, står du for kostnaden av dette. Men fortvil ikke - vi håndterer servicen selv og skal ikke tjene penger på ditt uhell. Derfor er våre reparasjonsavtaler svært konkurransedyktige. 

Dersom leiemobilen ikke kan repareres eller du har mistet den, vil du måtte erstatte den. Også her har vi hyggelige priser for våre kunder. 

Skal du returnere din leiemobil er det viktig at alt innhold slettes og nullstilles før du sender den til oss. Husk sikkerhetskopi av det innholdet som du ønsker å ta vare på før du nullstiller leiemobilen.

 

Release kontrollerer og tester alle leiemobiler vi får i retur. Vi sørger for at ingen personlig informasjon blir lagret på enheten og tatt med videre. Du som kunde kan få tilsendt et slettesertifikat dersom du ønsker det.

 

For at vi skal kunne gjøre dette er det helt avgjørende for oss å få tilgang. Derfor er det viktig å passe på at leiemobilen er satt tilbake til fabrikkinnstillinger og er nullstilt. 

 

Slik nullstiller du iPhone:

1. Gå til Innstillinger

2. Trykk Generelt

3. Trykk Nullstill

4. Trykk Slett alt innhold og alle innstillinger

Har du allerede har returnert din leiemobil, kan den også nullstilles ved å logge inn på iCloud.com. Dette forutsetter at mobilen er knyttet mot en Apple-ID, og at 'Finn iPhone' er aktivert.

 

Slik nullstiller du Android:

1. Gå til Innstillinger

2. Trykk Generell styring

3. Trykk Nullstill

4. Trykk Nullstill til fabrikkdata

5. Trykk Nullstill

Har du allerede har returnert din leiemobil, kan den også nullstilles ved å logge inn på android.com/find. Dette forutsetter at mobilen er knyttet mot en Google-konto.

 

 

Fant du ikke det du så etter?

Kontakt Kundeservice, vi er her for å hjelpe deg.


Våre vanlige åpningstider er hverdager fra 09:00 til 16:00

Du kan også besøke en av våre butikker.

 

+47 904 31 000

 

kundeservice@release.no