Til oversikt
Brukte mobiler Mobilabonnement Ny kunde? Åpent kjøp, service og garanti Faktura og betaling Dekning og datahastighet Priser og tilleggstjenester Hjelp med mobil og SIM Mobilt Bredbånd
 1. En splitter ny mobil er ikke bare dyrt, det er også kostbart for miljøet. Nordmenn kjøper mye ny elektronikk, og bytter mobil, ofte før garantien har gått ut. Vårt mål er at mobilen din får leve lenger, og at vi utnytter mobilens ressurser. Ved å kjøpe en brukt mobil hos oss tar du et valg som er godt for miljøet og lommeboken, samtidig som du får en telefon som fungerer like bra som en helt ny. 

 2. Les mer om våre brukte mobiler.

 1. En mobiltelefon er i utgangspunktet ikke et miljøvennlig produkt, ettersom den inneholder mange sjeldne jordmetaller det krever mye ressurser å utvinne. Likevel er vi alle avhengige av det. Release vil gjøre det enklere å ha en mobil som gir minst mulig miljøavtrykk. 

Hos oss i Release selger vi kun brukte telefoner, vi gjenbruker deler av mobiler som fremdeles kan brukes, og vi sørger for at komponentene blir resirkulert og elektronisk avfall blir forsvarlig destruert. 

 1. Når du kjøper en brukt mobil hos oss får du to års garanti, og åpent kjøp i 30 dager. Det betyr at dersom mobilen du mottar fra oss ikke holder det vi lover, har du rett til å returnere den.

  Er du uheldig og mister din mobil i bakken, eller får andre slag/vannskader, er ikke dette noe garantien dekker, men vi hjelper deg selvfølgelig med reparasjon hos en av våre reparatører.

  Det er med andre ord trygt å kjøpe mobil hos oss.  

 1. Våre brukte mobiler er hovedsakelig innbyttertelefoner fra etablerte europeiske mobiloperatører. Mange av disse er nesten ikke brukt. Vi tar også inn godt brukte mobiler, og sørger for at deler som fremdeles er brukbare brukes igjen. De delene som ikke lenger kan gjenbrukes sørger vi for at blir riktig resirkulert. 

 1. Hos oss i Release har vi spesialister fra flere ledd som kjører kvalitetssjekk på mobilene. Her sørges det for at enheten fungerer som den skal; vi kontrollerer kvaliteten på batteri, skjerm, deksel og innmat og bytter det som trengs. I tillegg renses mobilen grundig, både utvendig og innvendig.  

  Den som har kontrollert din mobil vil legge igjen sin signatur i esken mobilen din leveres i, slik at du kan være helt trygg på at den har vært igjennom den sjekken den skal. 

Deretter graderes mobiltelefonene våre basert på mobilens tilstand. Gjennom disse graderingene vet du hva som kan forventes av mobilen du kjøper fra oss. Vi skiller vi mellom kvalitetene: A-, B- og C-gradering. Les mer om graderingene her.

 1. Når du kjøper brukt mobil hos oss i Release betaler du kun for det du trenger. Derfor selger vi mobil uten tilbehør, som du kanskje allerede har, når du kjøper hos oss. Annet ekstrautstyr som lader, høretelefoner eller deksel kan enkelt kjøpes separat dersom du trenger dette. Ønsker du mobilabonnement i tillegg kan du enkelt bestille det hos oss!

Så snart vi har mottatt din bestilling blir den behandlet og ferdigstilt. Mobilen pakkes og sendes senest innen neste virkedag. Vi sender klimanøytralt med Bring, eller du kan velge å hente mobilen selv i butikk. Du velger ønsket fraktmetode i kassen.  

 

 1. Du har alltid 30 dagers åpent kjøp hos oss dersom du ikke skulle være fornøyd med din nye mobil. I mobilesken finner du en QR-kode som enkelt fører deg til returskjema, eller du kan kontakte vår kundeservice og de sender deg en returlapp. Returen er selvfølgelig helt kostnadsfri for deg. 

 2. Få oversikt over hvilke vilkår og betingelser som gjelder ved kjøp av brukt mobil hos oss. 

Fant du ikke det du så etter?

Kontakt Kundeservice, vi er her for å hjelpe deg.


Våre vanlige åpningstider er hverdager fra 09:00 til 16:00

Du kan også besøke en av våre butikker.

 

+47 904 31 000

 

kundeservice@release.no